Testimoniale
Reușitele și rezultatele
celor care ne-au trecut pragul
Prața Iulian Kinetoterapie
Read More
„Am găsit la Atletic Med adevărați profesioniști, oameni care știu ce fac, un mediu cald, plăcut, mă simt de fiecare dată ca acasă. Am pornit de la mers în cârje și după 5 zile de recuperare am mers fără cârje! Recomand cu căldură Atletic Med!”
Nora A. SzaboKinetoterapie
Read More
„O super echipă care îmbrățișează fiecare caz cu multă grijă, profesionalism și voie bună. Mereu implicați si prezenți în recuperarea mea după un accident soldat cu o fractură de platoul tibial + multiple leziuni ale ligamentelor, m-au pus pe picioare cu multă răbdare și atenție. În două luni și jumătate am revenit la activități fizice de intensitate medie, spre intensă. Mulțumesc Cătălin, Andrada, Lili, Anita, Alex și tuturor implicați în proces!”
Dalma Fülöp-BadarKinetoterapie
Read More
„De la primele ședințe efectuate la voi am știut că mă aflu în locul potrivit. Profesionalismul, grija și atenția de care dați dovadă zilnic m-au ajutat să scap de durerile de spate și să îmi pot relua activitățile fizice. Datorită vouă am învățat cât este de importantă încălzirea, ce înseamnă o postură corectă în timpul exercițiilor și în viața de zi cu zi, respectiv rolul/necesitatea stretching-ului după antrenamente. Nu pot decât să vă fiu recunoscătoare pentru tot efortul pe care îl depuneți de fiecare dată când trec pragul clinicii. Vă mulțumesc din suflet!”
Ionuț FerențKinetoterapie
Read More
„Mulțumesc echipei Atletic Med pentru profesionalismul și implicarea de care dă dovadă. Întregul colectiv e alături de fiecare pacient în parte, adaptând fiecare ședința nevoilor și cerințelor acestora. Deși procesul de recuperare poate fi anevoios uneori, ei ne încurajează de fiecare dată să mergem mai departe. Vă recomand cu căldura să le treceți pragul”
Ionuț Hidișan Kinetoterapie
Read More
„Am avut probleme cu umărul stâng de foarte mult timp. Am fost la ortopezi, kinetoterapeuți și fizioterapeuți. Toți își dădeau cu părerea dar nici unul nu mi-a rezolvat problema. La Atletic Med a fost prima data când umărul meu a început să se simtă mai bine. Mult mai bine. Recomand cu încredere!”
Keene F.
Kinetoterapie

„I could probably go into sales for you. We’ve used medical for the last five years. The best on the net! I didn’t even need training.”

Keene F.
Kinetoterapie

„I could probably go into sales for you. We’ve used medical for the last five years. The best on the net! I didn’t even need training.”